How do I use the same object on multiple layouts?

For questions about using Classic.

Post » Fri Nov 09, 2012 12:40 pm

This is making me feel really stupid because it seems like there should be an easy way to do it, but when I make new layouts, even if I have things set to Global, nothing shows up in the Objects tab on the new layout. Trying to make them again gives me an error about them already existing, but I can't place them or see them or anything. What am I missing?Doomish2012-11-09 12:46:03
B
3
G
2
Posts: 17
Reputation: 759

Post » Fri Nov 09, 2012 10:05 pm

1. Make sure you've selected the Layout Editor tab at the bottom left-hand side of the screen.

2. Look into the "Objects" column above that, and right-click the object you want to copy, and select "copy" from the right-click menu.

3. Go into the layout you want to paste that object into, and then right-click and select "Paste" from the right-click menu
B
12
S
4
G
3
Posts: 426
Reputation: 2,458

Post » Sat Nov 10, 2012 12:28 pm

Oh, wow, thanks, man. Much appreciated! I knew it was something simple I was overlooking but I didn't know it was that simple. Maybe that's why I was overlooking it in the first place!
B
3
G
2
Posts: 17
Reputation: 759


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests