How do I

Get help using Construct 2

Post » Thu Feb 16, 2017 4:03 pm

I want to created a health bar for each enemy, but when I go into the debug menu I see the bars keep being created over and over so hundreds are on screen. They should be created once per instance as described. anyone know what's happening.ImageImagehttps://www.dropbox.com/s/mlrs497i80sf7u1/image.dib?dl=0https://www.dropbox.com/s/yds4wexfxhzce4w/image2.png?dl=0
B
14
S
6
G
3
Posts: 83
Reputation: 4,228

Post » Thu Feb 16, 2017 4:30 pm

Try System - Trigger once.

I had that problem with a 'Home' button.
B
38
S
18
G
19
Posts: 664
Reputation: 14,107

Post » Thu Feb 16, 2017 4:37 pm

You could do:

Enemy: On created - Create health bar

Which will run once per enemy
Find all the Construct 2 games that were on Steam Greenlight here
B
33
S
9
G
7
Posts: 451
Reputation: 6,782

Post » Thu Feb 16, 2017 9:24 pm

@jeffige yeah I tried that but didn't work, cheers for the reply thought friend. @OddConfection cheers that worked, thanks dude. No I can move on with my project :). I'm still confused as my other method should've worked, maybe it's a current bug, as I've used it in the passed and sure it was fine.
B
14
S
6
G
3
Posts: 83
Reputation: 4,228


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Resslx and 30 guests