How do MY BALL REBOUND DON´T CROSS MY HORIZONTAL BAR

Get help using Construct 2

Post » Thu Apr 09, 2015 10:19 pm

Test ball rebound but when we play a few time to rebound it with a simple bar with drag drop beahvior, the ball cross my horizontal bar and fall. I don´t want the ball cross the bar want the player can do infinite loop rebound with the horizontal bar.

xxxxxx.dimetuplan(dot)com/reboundbug.rar
Last edited by yfchild2 on Fri Apr 10, 2015 11:27 am, edited 2 times in total.
B
5
Posts: 33
Reputation: 299

Post » Thu Apr 09, 2015 10:27 pm

i attach the test file. Someone can tell something. since 2 days i try to resolve this.... after play some rebounds... the ball cross the horizontal bar.. is fine 5/6/8 times and 1 moment the ball seem don´t react with the bar and cross it. thanks
B
5
Posts: 33
Reputation: 299

Post » Fri Apr 10, 2015 11:28 am

Someone can help me for i can play with construct this week-end?
B
5
Posts: 33
Reputation: 299

Post » Fri Apr 10, 2015 12:19 pm

xxxxxx.dimetuplan(dot)com/reboundnew.capx

i put this current example. Thanks,
B
5
Posts: 33
Reputation: 299

Post » Sat Apr 11, 2015 12:17 pm

please and please someone can see the last file i propose for explainme why happen this?. Thx
B
5
Posts: 33
Reputation: 299

Post » Sat Apr 11, 2015 12:40 pm

If you are trying to achieve the effect I think this should get you started:

ball on collision with bar
- ball apply impulse 2 at angle 270 imagepoint 0
I told my dentist I had trouble with my teeth and asked her to fix it without looking in my mouth..
B
54
S
16
G
8
Posts: 6,160
Reputation: 19,775

Post » Sat Apr 11, 2015 5:09 pm

Thank. I want use force 2 at angle 270... the problem if you play with the ball... after some rebounds the ball cross over the bar ? is this my problem... i don ´t why the ball go through the horizontal bar
B
5
Posts: 33
Reputation: 299

Post » Tue Apr 21, 2015 9:00 am

xxxxxx.dimetuplan(dot)com/reboundtest.capx

I´m here.... ;( i can´t reset the UID with variable... when i click in button for rotate one, the three instance rotate together.

Can you help me a little bit little stain. Upate this capx for i can understand your way?
B
5
Posts: 33
Reputation: 299

Post » Tue Apr 21, 2015 9:04 am

Sorry I don't have that plugin installed, for I never used it and/or will..
So I can't open this capx.

If you know which instance you want to rotate there should be a way to tell the computer.
Adding conditions to the event will make sure the computer understands your desires.
I told my dentist I had trouble with my teeth and asked her to fix it without looking in my mouth..
B
54
S
16
G
8
Posts: 6,160
Reputation: 19,775

Post » Tue Apr 21, 2015 9:11 am

Now you can try it (same last file) . i quit plugin. No need it sorry with your explication you give few days ago.
B
5
Posts: 33
Reputation: 299

Next

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: ALLMarkMade, heyguy, Janaina, LikeAlex2010, plinkie, ZyZoOoxD and 2 guests