How to add embed code inside construct2

Get help using Construct 2

Post » Mon Jan 04, 2016 6:01 pm

Hi,

I am a new user here.

I am making an App which will showcase interactive real-time data-graphics. I am generating data graphics using online data base software and finally i have ready to use embed code "text / JavaScript". I like to know how can i embed JavaScript code inside a layout in Construct2?

Thanks for reading this post.

Alan
B
3
Posts: 3
Reputation: 183

Post » Mon Jan 04, 2016 6:22 pm

Please don't multipost the same question in different sections. I've deleted duplicate.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
134
S
30
G
84
Posts: 5,374
Reputation: 58,430

Post » Mon Jan 04, 2016 6:30 pm

Are you looking for the execute javascript of the Browser-object or would you like to load the code through Ajax?
I told my dentist I had trouble with my teeth and asked her to fix it without looking in my mouth..
B
54
S
16
G
8
Posts: 6,160
Reputation: 19,775

Post » Tue Jan 05, 2016 4:45 am

I tried doing it through Browser Object but it's not working when it convert the code to HTML5 format. I ultimately want to convert this program in html5 format. Kindly recommend what should i use.
B
3
Posts: 3
Reputation: 183

Post » Tue Jan 05, 2016 7:30 am

Is their any way i can simply embed or insert code in a layout within Construct2?
B
3
Posts: 3
Reputation: 183

Post » Tue Jan 05, 2016 12:27 pm

vreality wrote:I tried doing it through Browser Object but it's not working when it convert the code to HTML5 format. I ultimately want to convert this program in html5 format. Kindly recommend what should i use.


I have no idea what you mean by converting the code to html5 format..

Could you explain what you want to embed exactly?
I told my dentist I had trouble with my teeth and asked her to fix it without looking in my mouth..
B
54
S
16
G
8
Posts: 6,160
Reputation: 19,775


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: fearfulelephants and 23 guests