How to add while loop in switch case?

Post your completed addons to share with the community

Post » Fri Dec 21, 2012 8:19 am


I try to make a game, using socket io. But i have some troubles. How to add while loop inside switch case? If i use socket io (in picture), when server have sent to client an event, does user fire up this?

Thanks for any help!!!
B
4
Posts: 13
Reputation: 481

Post » Fri Dec 21, 2012 8:20 am

http://postimage.org/image/aef7mtr9d/ This is image. I can't post it :(
B
4
Posts: 13
Reputation: 481

Post » Mon Dec 24, 2012 8:30 am

:(( Can anyone help me?
B
4
Posts: 13
Reputation: 481

Post » Mon Dec 24, 2012 9:44 am

Not Found

The requested URL /image/aef7mtr9d/ This is image was not found on this server.


Without picture it is hard ;)
B
15
S
6
G
6
Posts: 512
Reputation: 5,550

Post » Tue Dec 25, 2012 2:20 am



Sorry, i don't know why this picture didn't show.
B
4
Posts: 13
Reputation: 481

Post » Tue Dec 25, 2012 3:06 am

I'd try a sub event to the case with a "System:While" condition.
Check with the manual entry.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 6,998
Reputation: 57,791

Post » Tue Dec 25, 2012 4:02 am

Thank you, Kyatric. :D
B
4
Posts: 13
Reputation: 481


Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: Josek5494 and 1 guest