How to Assign a custum Key with Keycode...

Get help using Construct 2

Post » Sun Sep 09, 2012 5:25 pm

Hi
Please explain how to assign a new key keyboard has a motion with the plugin Keycode.
Please with an example
B
21
S
12
G
4
Posts: 31
Reputation: 4,537

Post » Sun Sep 09, 2012 6:46 pm

I did this way:

One global variable for each configurable key;
Limit a text box to input only the set of keys configured before;
Only one key per text box;

Use the valor of the text box as the key of your keyboard inputs;

But I think it can be done by many ways and my way is not the best one. Later I'm thinking in learn more about arrays and try to use an array to limit the configurable keys.

If you still having trouble, I'll clear the code in a new sample file and share with you, because this is now intrinsic to very complex codes in my game.TELLES08082012-09-09 18:47:50
ImageImageImageImageImageImage
B
93
S
19
G
12
Posts: 1,192
Reputation: 18,301

Post » Wed Sep 12, 2012 9:12 am

Than you very Much TELLES0808    
After 2 days nothing work Grrrrrrrr   I don't understund why to assign a variable from keyword : My capx ...
https://dl.dropbox.com/u/102685504/Changekey.capx
B
21
S
12
G
4
Posts: 31
Reputation: 4,537

Post » Fri Sep 14, 2012 8:53 am

Please Help Thank you very much
B
21
S
12
G
4
Posts: 31
Reputation: 4,537


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: bluemonkey, Khamsou and 23 guests