How to change object without redoing event?

For questions about using Classic.

Post » Tue Mar 10, 2009 4:56 pm

I don't know how to explain what I'm asking, so I made this image:

B
2
S
1
G
3
Posts: 59
Reputation: 1,118

Post » Tue Mar 10, 2009 5:25 pm

Double click the action, select back twice in the event wizard, reselect the object, then click next.
B
3
S
2
G
5
Posts: 1,777
Reputation: 5,529

Post » Tue Mar 10, 2009 5:49 pm

Thank you sir, you will have saved me tons of time.
B
2
S
1
G
3
Posts: 59
Reputation: 1,118

Post » Tue Mar 10, 2009 7:25 pm

I've found that actually double-clicking the object symbol in the event line takes me to the point where I get to choose the object, without having to back up a couple of pages first.

Not sure if this was because of circumstances specific to me at the time, or whether it always works that way.

:D
B
2
S
1
G
3
Posts: 105
Reputation: 1,310


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests