How to change starting layout.

For questions about using Classic.

Post » Tue Jul 03, 2012 11:05 am

Okay. I want to change the starting layout of an application,
and I think i saw "First Layout" thingy before.


But there. I can't find the sh*t.

I dunno what to do. Is there any other way to change,
or is it that I got the wrong directions?

Please help.

P.S : Please be explicit as you can. That makes the problem solve faster.
B
3
Posts: 22
Reputation: 444

Post » Tue Jul 03, 2012 12:13 pm

Wouldn't placing a layout at the top of the project that instantly loads another layout that you pick be a good idea?
B
45
S
19
G
10
Posts: 562
Reputation: 9,543

Post » Wed Jul 04, 2012 12:07 pm

:O

Never knew that was the way. Thank you for your help!
B
3
Posts: 22
Reputation: 444


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests