How to: dialogue

Post your own tutorials, guides and demos.

Post » Tue Apr 14, 2009 9:53 pm

How to load dialogue in from a file and use it.
B
3
S
2
G
5
Posts: 1,777
Reputation: 5,529

Post » Sun Apr 19, 2009 1:42 am

Hmm... Could you hold more bits in there, for, say, multiple text boxes and stuff?
B
94
S
37
G
11
Posts: 404
Reputation: 11,275

Post » Sun Apr 19, 2009 10:17 am

If you mean more data per line, then yes, you can store whatever you like using | between the parts of data. This can be extracted with the GetToken function in the events.
B
3
S
2
G
5
Posts: 1,777
Reputation: 5,529

Post » Thu Apr 23, 2009 2:36 am

Okay... With the logic in there, I'm not sure how you could have it identify particular lines and go to the next line. I was thinking of using numbers like in the place of sample|, but there doesn't seem to be any method of checking if it is the same as a particular variable.
B
94
S
37
G
11
Posts: 404
Reputation: 11,275

Post » Thu Apr 23, 2009 11:14 am

Have a number stored somewhere for the line in a conversation and just do "ConversationX" & Number.
B
3
S
2
G
5
Posts: 1,777
Reputation: 5,529

Post » Fri Apr 24, 2009 9:41 am

Sorry, those instructions were a tad confusing, and I tried something myself, but nothing works.
B
94
S
37
G
11
Posts: 404
Reputation: 11,275

Post » Fri Apr 24, 2009 12:03 pm

You'd name the text lines in the file as 'ConversationName1', 'ConversationName2', and then just have a variable somewhere which counted what line of the conversation you're on. Then pick the hash table item by "ConversationName" & current conversation line number.
B
3
S
2
G
5
Posts: 1,777
Reputation: 5,529


Return to Your tutorials & example files

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest