How to disable offline.appcache

Get help using Construct 2

Post » Tue Sep 11, 2012 4:33 pm

Been looking everywhere but can't seem to see this question asked? Maybe it's simple but i can't seem to figure it out.Gamefreaks12342013-06-30 12:19:57
B
6
S
1
Posts: 50
Reputation: 975

Post » Tue Sep 11, 2012 4:42 pm

Why would you want to do such thing ?
The offline.appcache is used for allowing users to play your game offline.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 6,998
Reputation: 57,786

Post » Tue Sep 11, 2012 4:45 pm

I know, after talking to a few players on kongregate they get a message on firefox saying it want's to save data. They did not like this and said they would avoid such games that would do this. After all who is going to play a kongregate game offline? It might be more bandwidth for me but oh well i still wish to do this.Gamefreaks12342013-06-30 12:19:43
B
6
S
1
Posts: 50
Reputation: 975

Post » Tue Sep 11, 2012 4:48 pm

Well educate your gamers so that they understand that the "datas saved" are just to prevent to have to download the games assets (pictures) every time they want to play your game.

That's HTML5 anyway, they shouldn't fear it.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 6,998
Reputation: 57,786

Post » Tue Sep 11, 2012 4:52 pm

Is it possible to change the text of the message, to be more clear as to what is being saved, or is this a built-in browser message?
Don't see the fnords and they won't eat you!
B
75
S
16
G
12
Posts: 322
Reputation: 11,608

Post » Tue Sep 11, 2012 4:56 pm

The message is only received on firefox. Would defiantly say its a built-in message.Gamefreaks12342013-06-30 12:20:08
B
6
S
1
Posts: 50
Reputation: 975

Post » Tue Sep 11, 2012 4:56 pm

It's a built in browser message.
Could you put a message in your loading screen to explain it?
B
36
S
10
G
6
Posts: 948
Reputation: 11,101

Post » Tue Sep 11, 2012 4:57 pm

Also what is even more annoying is i can't seem to get my game to update.Gamefreaks12342013-06-30 12:20:24
B
6
S
1
Posts: 50
Reputation: 975


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: badmoodtaylor and 9 guests