How to export projects using the minify script ??

Get help using Construct 2

Post » Thu Jun 05, 2014 3:39 pm

Everytime I want to export my project, some bug screen appears and there is nothing I can do to finish it. AllI can click on is - Ignore, Repeat or Cancel, none of these buttons will eventually export my project. Doesnt matter to which device I want to export the project - Android or iOS or Web ...

Everytime I get these errors - http://postimg.org/image/hgn2h3toz/ and http://postimg.org/image/v0usfuh0p/

However, when I export with the minify script "UNCHECKED", it will export the project without any problems.

I have Java installed (x64 version for Win 7 64 ) and verified.... I also tried to install both versions (32 + 64) and nothing..
B
14
S
4
Posts: 110
Reputation: 1,538

Post » Thu Jun 05, 2014 4:07 pm

Are you using any 3rd party plugins which might be causing an issue ?
B
51
S
16
G
9
Posts: 1,098
Reputation: 11,252

Post » Thu Jun 05, 2014 4:26 pm

I am not, I even reinstalled my Win 7 and installed Java again... the problem still persists..
B
14
S
4
Posts: 110
Reputation: 1,538

Post » Thu Jun 05, 2014 4:51 pm

What version of Construct 2 are you using? try playing with a stable release or a beta to see if the results differ
B
6
S
3
Posts: 39
Reputation: 632

Post » Thu Jun 05, 2014 5:52 pm

I tried r169 and r170 and still nothing..
B
14
S
4
Posts: 110
Reputation: 1,538

Post » Thu Jun 05, 2014 6:11 pm

168 is the stable build.
ImageImageImage
B
71
S
22
G
257
Posts: 3,791
Reputation: 142,698

Post » Thu Jun 05, 2014 6:35 pm

tried that too..nothing
B
14
S
4
Posts: 110
Reputation: 1,538

Post » Fri Jun 06, 2014 3:37 am

Its a pretty strange error dude, you might have better luck if you post this in the Bug forum

bugs_f151
B
6
S
3
Posts: 39
Reputation: 632

Post » Fri Jun 06, 2014 11:11 am

I already did- viewtopic.php?t=106530 - but no right solution was suggested...
B
14
S
4
Posts: 110
Reputation: 1,538

Post » Tue Jun 10, 2014 9:32 am

i have the same problem in window 8, for me i uninstall all java and reinstall java 64bit and it work fine now. maybe you can try to reinstall 64 bit and uninstall your 32bit.
B
6
Posts: 10
Reputation: 300

Next

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests