How to fix that!! bad quality

Get help using Construct 2

Post » Mon Oct 19, 2015 4:15 pm

Help me!
look this screenshot
Image

likes bad quality
B
6
S
1
Posts: 26
Reputation: 534

Post » Mon Oct 19, 2015 4:32 pm

nobody help me :(
B
6
S
1
Posts: 26
Reputation: 534

Post » Mon Oct 19, 2015 4:41 pm

KIPILLasa wrote:nobody help me :(


Please don't bump your own post so soon. You only posted your first query 15 minutes ago.

It is acceptable to bump your own post after 24 hours if you have had no response.

To help you get a useful response, please make sure you explain exactly what the problem is, what settings you used, what version of C2 you are using, and any other information that might enable others to help you.

A .capx would help you get the quickest response.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
131
S
29
G
81
Posts: 5,328
Reputation: 56,630

Post » Mon Oct 19, 2015 5:22 pm

C2 Verison:212.2
B
6
S
1
Posts: 26
Reputation: 534

Post » Mon Oct 19, 2015 5:23 pm

WebGL:On
Sampling:Linear [what is sampling]
im not going show more this long
im not have time
B
6
S
1
Posts: 26
Reputation: 534

Post » Mon Oct 19, 2015 5:27 pm

Change the Sampling from Linear to Point in the Project property's panel.

That will turn off the AA and pixel rounding crap.
B
29
S
8
G
4
Posts: 767
Reputation: 5,985

Post » Mon Oct 19, 2015 5:30 pm

jojoe wrote:Change the Sampling from Linear to Point in the Project property's panel.

That will turn off the AA and pixel rounding crap.


Thx but pixel rounding is already off
what is AA ?
B
6
S
1
Posts: 26
Reputation: 534


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Darth Crusher and 6 guests