How to make actions speed up over time

Get help using Construct 2

Post » Wed Nov 30, 2011 4:13 pm

you sir, are a legend
B
4
G
2
Posts: 30
Reputation: 1,260

Post » Sat Jan 25, 2014 6:25 pm

Hi! Long time ago yet i got a question about this!

I had alot of help from the "Whack-a-mole Advanced"!

Though i have a question. Is there any way to check if a "hole" is filled? And if yet do not spawn a new mole there?

Thanks in advance!
B
10
S
4
G
3
Posts: 163
Reputation: 2,507

Post » Sun Jan 26, 2014 1:24 pm

New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 6,999
Reputation: 57,793

Post » Sun Jan 26, 2014 3:32 pm

You sir, are still a legend :)

Thanks alot!

Though it did not work 100%. But yet, i just needed to know the technique behind it.

What i had to do was to change the boolean to a value and instead of false and true i had to use 0 and 1. This way i could compare the values.

Again. It works like a charm now! Kudos!
B
10
S
4
G
3
Posts: 163
Reputation: 2,507

Previous

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Mirlas, TELLES0808 and 22 guests