How to use Google Leaderboard without achievements? ?

Get help using Construct 2

Post » Sun Oct 09, 2016 2:34 pm

Greetings guys! I have a small question. I have two games on GP Alpha-test, both works fine, and both have a leaderboards. Now when I decided to move them to production I find that GP asking me to create at least 5 achievements in my game, otherwise the Google Services will not work... But I didn't contain any achievements in my game and I don't need them. So is that mean that I have to add them anyway or there is other way to solve that issue?

Thanks in advance
ImageImageImage
B
47
S
18
G
3
Posts: 164
Reputation: 5,336

Post » Mon Oct 10, 2016 4:56 am

Hi, you must add at least 5 achievements in order to publish Google game service.
B
18
S
10
Posts: 21
Reputation: 1,640

Post » Mon Oct 10, 2016 1:53 pm

jamijn wrote:Hi, you must add at least 5 achievements in order to publish Google game service.

Hi jamijn so can I add a non active achievements without changing anything in my game?
ImageImageImage
B
47
S
18
G
3
Posts: 164
Reputation: 5,336

Post » Wed Oct 12, 2016 9:24 am

Sure, you can do it. Give it a try!
B
18
S
10
Posts: 21
Reputation: 1,640


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests