How to wait with DT?

Get help using Construct 2

Post » Sun Mar 17, 2013 2:15 am

If I want to replace my "wait 1 second" action an equivalent that uses delta time, how exactly would I go about that?
B
10
S
3
G
3
Posts: 234
Reputation: 3,467

Post » Sun Mar 17, 2013 4:58 am

The wait action already uses DT I believe.

Can you precise your issue, what is it exactly you're trying to achieve ?
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 7,000
Reputation: 57,795

Post » Sun Mar 17, 2013 7:00 am

I thought the "wait" action was a bad idea to use, and I kept hearing that DT was better than some other form of timing. >_>
B
10
S
3
G
3
Posts: 234
Reputation: 3,467

Post » Sun Mar 17, 2013 5:01 pm

dt is irrelevant when talking about 'Wait'. The action already takes a time in seconds, rather than a time in frames, so you don't need to use dt with it.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Vallar and 17 guests