Page 1 of 1

How to wait with DT?

PostPosted: Sun Mar 17, 2013 2:15 am
by Sushin
If I want to replace my "wait 1 second" action an equivalent that uses delta time, how exactly would I go about that?

Re: How to wait with DT?

PostPosted: Sun Mar 17, 2013 4:58 am
by Kyatric
The wait action already uses DT I believe.

Can you precise your issue, what is it exactly you're trying to achieve ?

Re: How to wait with DT?

PostPosted: Sun Mar 17, 2013 7:00 am
by Sushin
I thought the "wait" action was a bad idea to use, and I kept hearing that DT was better than some other form of timing. >_>

Re: How to wait with DT?

PostPosted: Sun Mar 17, 2013 5:01 pm
by Ashley
dt is irrelevant when talking about 'Wait'. The action already takes a time in seconds, rather than a time in frames, so you don't need to use dt with it.