HTTP Preview on multi-IP bound computer

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Mon Feb 06, 2012 4:35 am

I am new to Construct 2.

The HTTP preview work fine on my home computer (only 1 IP bound)

But it doesn't not work on my Co. Computer with 4 IPs bound. The http://localhost:50000/ could not be reached by any browser, although I could see all IP has port 50000 opened by "netstat". No firewall blocking.

I have read the FAQ How do I ... HTTP Win7 topic which could not help.

B
2
Posts: 2
Reputation: 279

Post » Mon Feb 06, 2012 6:38 am

[QUOTE=chula] I am new to Construct 2.

The HTTP preview work fine on my home computer (only 1 IP bound)

But it doesn't not work on my Co. Computer with 4 IPs bound. The http://localhost:50000/ could not be reached by any browser, although I could see all IP has port 50000 opened by "netstat". No firewall blocking.

I have read the FAQ How do I ... HTTP Win7 topic which could not help.

[/QUOTE]

On the working computer, using netstat -ao |find /i "listening" it shows:-
0.0.0.0:50000
[::]:50000

PID is 4 which is System. And I could see Chrome.exe had exstablished the connection.

On the multi-IP computer, it shows:
172.22.56.152:50000
172.22.56.164:50000
172.22.56.175:50000

But no browsers could be able to establish connection.
B
2
Posts: 2
Reputation: 279

Post » Mon Feb 06, 2012 4:24 pm

Have you read both tutorials on LAN previewing?

Are you sure you got the right IP? If there are 4 to choose from, it might be a different one.

It's difficult to know how else to help: everyone has their network set up differently, and it depends on how your particular network works. If there's someone else who runs your network, maybe ask them.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: Kenthria and 4 guests