HUD

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Wed Feb 27, 2013 9:11 pm

That's the exported project - you need to upload a capx. 'File > Save as single file'.

Make sure it's within the lines when 'parallax in editor' is set to 'no'.
B
54
S
28
G
18
Posts: 1,520
Reputation: 25,020

Post » Wed Feb 27, 2013 9:32 pm

ok this should be the right file

https://www.dropbox.com/s/63h9uly4pk53v9y/rpg.capx?m
B
14
S
4
G
3
Posts: 77
Reputation: 4,011

Post » Wed Feb 27, 2013 9:41 pm

Make sure your heart is in the top left part of the layout.


See the dashed lines ? Your object must be placed in those boundaries.
In your capx, what you would like is something like :
Kyatric2013-02-27 21:44:24
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 7,000
Reputation: 57,795

Post » Fri Mar 01, 2013 2:41 pm

Yeah i've done that and its not working. I've even tried it with a new project and reinstalled the programe but still no joy. I've done a work around for the time being.

Thanks for all to helped though LI0NHART2013-03-01 14:42:14
B
14
S
4
G
3
Posts: 77
Reputation: 4,011

Post » Fri Mar 01, 2013 6:50 pm

Are you positioning the object in the layout, or are you positioning the object through an action? Sometimes I overlook making sure the right layer is selected while creating an action in the actions tab.
B
20
S
2
Posts: 257
Reputation: 2,431

Post » Fri Mar 01, 2013 10:57 pm

What @Kyatric said is correct to position in the top left of the layout. Based on how your currently cropping the game though, I assume you want to position in the top left of the viewport.

Here is top left of layout: .capx
Here is top left of viewport: .capx
Moderator
B
72
S
13
G
11
Posts: 900
Reputation: 11,783

Post » Sat Mar 02, 2013 4:43 pm

I'd tried position it both ways. But i've just tried it by creating and positioning the object via an action and it works fine now. Thank for the help guys, much appreciated :)
B
14
S
4
G
3
Posts: 77
Reputation: 4,011

Post » Sun Oct 06, 2013 1:57 am

[QUOTE=LI0NHART] I'd tried position it both ways. But i've just tried it by creating and positioning the object via an action and it works fine now. Thank for the help guys, much appreciated :)[/QUOTE]

Mate, i have the same problem as u :(
How can i resolve? can u me explain better?

thank u :)
B
1
Posts: 2
Reputation: 129

Post » Sun Oct 06, 2013 10:54 am

At start of layout use system to create your object and set parallax to 0,0 and make sure you layer is on the top :)
B
14
S
4
G
3
Posts: 77
Reputation: 4,011

Previous

Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 12 guests