I bought C2 standard edition, but got nothing?

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Tue Aug 23, 2011 6:46 am

Hi,

I've paid US$ 32 via PayPal, but didn't got any thing..

assume there will be a download link? a serial number or something?

please help...
B
17
S
3
G
6
Posts: 17
Reputation: 4,602

Post » Tue Aug 23, 2011 8:09 am

You download the normal free edition from HERE, and you should get an email with your code as mentioned HERE which tells you how to use it.

It depends on how the keys are created. If it's a manual thing, then it may take a little time depending on the number of people buying the early-adopter license.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
120
S
28
G
68
Posts: 4,844
Reputation: 48,289

Post » Tue Aug 23, 2011 8:11 am

Hi Max,

A license code is sent to your Paypal email, if you send an email to licensehelp@scirra.com with your paypal email address we can resend it to you ASAP.

Tom
Image Image
Scirra Founder
B
125
S
37
G
25
Posts: 3,945
Reputation: 44,922

Post » Tue Aug 23, 2011 8:38 am

Also check your isp's junk mail filter. Mine had grabbed my email.
B
4
G
2
Posts: 6
Reputation: 1,217

Post » Tue Aug 23, 2011 8:55 am

thank you, knight007au and Tom
I've found the license file in my junk mailbox... :)

------

I got a new error message as below:

" A License file for Construct 2 was found, but there was an error loading it. Construct 2 has reverted to Free edition."

what should I do now? :(maximage2011-08-23 09:03:18
B
17
S
3
G
6
Posts: 17
Reputation: 4,602

Post » Tue Aug 23, 2011 10:37 am

Mine works fine. Did you put the file to the same folder with Construct 2? Make sure you didn't edited the file or it's name.
B
5
S
2
G
8
Posts: 53
Reputation: 3,222

Post » Tue Aug 23, 2011 10:48 am

Hi Max,

There is a couple of issues we have discovered with some licenses (seems to be a language encoding type problem), we hope to have this sorted out today and I'll make sure you get sent everything.

Thanks for your patience and support, sorry for the problem!

Tom
Image Image
Scirra Founder
B
125
S
37
G
25
Posts: 3,945
Reputation: 44,922

Post » Wed Aug 24, 2011 9:20 am

Hi Tom,

Did you solve the language encoding type problem?
because I didn't get new licenses file, and the old one still not working on my computer.... :(
B
17
S
3
G
6
Posts: 17
Reputation: 4,602

Post » Wed Aug 24, 2011 6:43 pm

Seems like the problem wasn't completely solved with v5.1. I still get the error message when starting Construct.
B
21
S
3
G
5
Posts: 14
Reputation: 4,189

Post » Wed Jul 04, 2012 1:07 am

having the same problem, but it won't tell me anything.
B
10
S
3
G
4
Posts: 38
Reputation: 3,402

Next

Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: newt, RageByte and 10 guests