I can't get the grid snapping to work with 1x1 grids.

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Wed Aug 16, 2017 12:38 pm

Problem Description
I can't set the grid to be 1x1 so all my pixel art can snap neatly into position. I managed to change one axis, but not the second one! It's 1x32 and stuck there. I can't change anything for some reason.

Attach a Capx
https://www.dropbox.com/s/p1xnb87nmazee ... .capx?dl=0

Description of Capx
I can't change the grid to fit 1x1.

Steps to Reproduce Bug
  • Click on view
  • Select Snap to grid height
  • Try to change the grid size

Observed Result
The numbers are typed in but they don't change the grid, and go back to being wrong again.

Expected Result
That the grid should go to 1x1 when I type in those dimensions

Affected Browsers
  • Chrome: (YES/NO)
  • FireFox: (YES/NO)
  • Internet Explorer: (YES/NO)

Operating System and Service Pack
Windows 7 latest update

Construct 2 Version ID
Version 244
B
9
S
3
Posts: 151
Reputation: 1,749

Post » Wed Aug 16, 2017 6:54 pm

Press 'ENTER' after changing a value in the 'grid height' field.

(Or do what exactly what you do after changing a value in the 'grid width' field ---> You click in the 'grid height' field.
So, after changing a value in the 'grid height' field, click in the 'grid width' field.)
B
33
S
18
G
28
Posts: 2,493
Reputation: 20,950

Post » Fri Sep 01, 2017 9:10 am

I fixed it by stopping the ribbon/toolbar from fading, this allowed me to change it and not glitch out.
B
9
S
3
Posts: 151
Reputation: 1,749

Post » Fri Sep 01, 2017 10:36 am

This is a known issue in the UI library. There's not much we can do since we didn't develop it.
Scirra Founder
B
395
S
232
G
88
Posts: 24,371
Reputation: 193,762


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest