I cant upload a game

Get help using Construct 2

Post » Wed Apr 18, 2012 2:31 pm

I can upload a game it first said that i need to download a new release and export it again and i did that and it still says that i need to download a new release
B
2
Posts: 5
Reputation: 335

Post » Wed Apr 18, 2012 2:31 pm

can't*
B
2
Posts: 5
Reputation: 335

Post » Wed Apr 18, 2012 2:36 pm

Try download the latest beta instead.

I think you need the latest beta, rather than lastest stable version to upload to the arcade.Haematite2012-04-18 14:36:35
B
22
S
6
G
10
Posts: 118
Reputation: 8,005

Post » Wed Apr 18, 2012 2:45 pm

Still have the error
B
2
Posts: 5
Reputation: 335

Post » Wed Apr 18, 2012 4:25 pm

help anyone :D
B
2
Posts: 5
Reputation: 335


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: 99Instances2Go, anty21ro, Magistross, mallorcaredes, PavleNikolic and 26 guests