I set animation - object has changed but not animating

Get help using Construct 2

Post » Sat Jul 29, 2017 4:20 pm

Hey

When enemy lost live he should change animation. But he change only look and not animating. So system works, but object is static without animation from animation that i uploaded to "lanc" an "lv".

Image
Last edited by marcinkowski on Sat Jul 29, 2017 4:49 pm, edited 1 time in total.
B
10
S
4
G
2
Posts: 183
Reputation: 2,354

Post » Sat Jul 29, 2017 4:35 pm

Is the animation set to loop or play once? I believe they are set by default to play once and you may be missing it.
Check out my completed games on the Arcade! Capt. Doe Save the Universe! & Clicker Wizard!
B
68
S
17
G
8
Posts: 637
Reputation: 9,420

Post » Sat Jul 29, 2017 4:45 pm

chrisinfinger wrote:Is the animation set to loop or play once? I believe they are set by default to play once and you may be missing it.

loop but not working
B
10
S
4
G
2
Posts: 183
Reputation: 2,354

Post » Sat Jul 29, 2017 5:18 pm

I think you have to add one condition under " Enemies Live less or equal to 20 " , this will be:
" Enemies Live greater or equal to 11 "
Try this and tell us if it works .
B
38
S
10
G
9
Posts: 212
Reputation: 6,995

Post » Sat Jul 29, 2017 5:25 pm

This usually means that the animation is set to something else, somewhere in the events before the shown events. Like 'Idle', or so.
B
33
S
18
G
28
Posts: 2,493
Reputation: 20,950

Post » Sat Jul 29, 2017 6:46 pm

99Instances2Go wrote:This usually means that the animation is set to something else, somewhere in the events before the shown events. Like 'Idle', or so.

@99Instances2Go
Yes that was right. Thank You. now it's works!
B
10
S
4
G
2
Posts: 183
Reputation: 2,354


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: brunopalermo, Microbex, totoe and 18 guests