IK Plugin and Scrolling Problem

For questions about using Classic.

Post » Tue Apr 14, 2009 7:17 pm

Yeah, so it's pretty sad when I'm having problems with my own plugin. :P Anyways, I think I might have uncovered a bug in Construct somewhere when using my plugin. The ZIP file below contains a CAP file with the bug and my plugin for those who don't have it.

Some kind of bug

What you see is an IK arm I have set up. It can be moved around with the arrow keys. The problem is with the screen scrolling. Soon after the screen scrolls over, the bottom arm disappears, but once you move back it will reappear. If you turn off scrolling(on the blue square), everything works correctly, no matter where you move.

What's stranger is that the purple rectangle I have positioned to the bottom bone at the same angle will never disappear and stays where it should.

I honestly can't tell if this is a problem with my plugin or Construct. If anybody wants to look at the code to the plugin I can PM it to them.
Moderator
B
98
S
37
G
19
Posts: 1,584
Reputation: 17,817

Post » Tue Apr 14, 2009 11:01 pm

strange indeed

I created a new project from scratch to see if there was anything random that might have caused it
but it does the same thing

a shame, too
I'm a big fan of the ik plugin

if you'd like to pm me the code I'll take a look and see if I find anything
Spriter Dev
B
87
S
21
G
12
Posts: 3,240
Reputation: 16,461


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests