Import from construct classic to construct 2

Get help using Construct 2

Post » Sat May 17, 2014 4:21 pm

hey guys i have just a question about construct classic.

is possible to import from construct classic to construct 2
B
5
Posts: 26
Reputation: 307

Post » Sat May 17, 2014 4:47 pm

No. The 2 programs are based on entirely different technologies.

C2 is JavaScript, and CC is DirectX.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
134
S
30
G
84
Posts: 5,388
Reputation: 58,458

Post » Sat May 17, 2014 5:17 pm

Hey zenox98 can help to translate this code from a cap (construct classic) into construct2

thanks !
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
B
5
Posts: 26
Reputation: 307

Post » Sat May 17, 2014 6:34 pm

It's been a very, very long time since I did anything in CC. There are some who still use CC, so hopefully they'll see this thread and maybe able to help you out.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
134
S
30
G
84
Posts: 5,388
Reputation: 58,458

Post » Sun May 18, 2014 12:11 am

I don't see anything here that can't be replicated in c2 , it is basically a routine to jump up from one wall to another , alternating from left to right and only allowing a jump when contacting with one of the walls .
What I know would fill a Book , what I don't know would fill a Library
B
37
S
12
G
29
Posts: 331
Reputation: 16,499


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider], Yahoo [Bot], yiuyiu6666 and 15 guests