Include Font?

For questions about using Classic.

Post » Sun Oct 24, 2010 1:53 pm

Is there a way to include a font so it doesn't need to be installed?
Follow me on Twitter @evgLabs
B
34
S
14
G
4
Posts: 251
Reputation: 4,074

Post » Sun Oct 24, 2010 9:26 pm

No. Best to use a sprite-based font, for many reasons.
Moderator
B
94
S
33
G
33
Posts: 3,006
Reputation: 27,749

Post » Mon Oct 25, 2010 12:00 am

You can now include fonts with the new version of the Resource Plugin.
B
92
S
32
G
107
Posts: 5,280
Reputation: 69,971

Post » Mon Oct 25, 2010 1:09 am

Whoa - awesome! I'm not sure about how that works with font licensing though - I think some fonts prohibit being used in any way that the user could copy the font. AFAIK free fonts should be fine, though.
Moderator
B
94
S
33
G
33
Posts: 3,006
Reputation: 27,749


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest