Include Font?

For questions about using Classic.

Post » Sun Oct 24, 2010 1:53 pm

Is there a way to include a font so it doesn't need to be installed?
Follow me on Twitter @evgLabs
B
33
S
14
G
4
Posts: 251
Reputation: 4,049

Post » Sun Oct 24, 2010 9:26 pm

No. Best to use a sprite-based font, for many reasons.
Moderator
B
87
S
32
G
33
Posts: 3,005
Reputation: 27,397

Post » Mon Oct 25, 2010 12:00 am

You can now include fonts with the new version of the Resource Plugin.
B
79
S
24
G
52
Posts: 4,725
Reputation: 39,713

Post » Mon Oct 25, 2010 1:09 am

Whoa - awesome! I'm not sure about how that works with font licensing though - I think some fonts prohibit being used in any way that the user could copy the font. AFAIK free fonts should be fine, though.
Moderator
B
87
S
32
G
33
Posts: 3,005
Reputation: 27,397


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests