infinity loop animation

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Tue Oct 28, 2014 2:26 pm

When i set Z to attack animation she keep doing the animation in a infinity loop
____ Once Z pressed she not stop doing attack animation even when is set to not loop ____

Attach a Capx
____ https:///www..mediafire..com/?5k7agsx0yvnzjb1 ____

Description of Capx
____I have all good animations . but on Z pressed she keep a loop ____

Press Z/b]
  • Step 1
  • Step 2
  • Step 3 etc.

[b]Observed Result

____ What happens? ____

Expected Result
____ What do you expect to happen? ____

Affected Browsers
  • Chrome: (YES/NO)
  • FireFox: (YES/NO)
  • Internet Explorer: (YES/NO)

Operating System and Service Pack
____ Your operating system and service pack ____

Construct 2 Version ID
____ Exact version ID of Construct 2 you're using ____
B
3
Posts: 6
Reputation: 187

Post » Tue Oct 28, 2014 2:46 pm

Not a bug. You're supposed to use stop animation, not stop loop.
B
28
S
8
G
4
Posts: 553
Reputation: 4,924

Post » Tue Oct 28, 2014 2:49 pm

well i tryed but she keep on infinity loop. never stop the animation
B
3
Posts: 6
Reputation: 187

Post » Tue Oct 28, 2014 3:08 pm

vitanotaicho wrote:well i tryed but she keep on infinity loop. never stop the animation

Well I tried, and "stop animation" did stop the animation loop. You can refer to manual to see what is the difference between "stop loop" and "stop animation".
B
28
S
8
G
4
Posts: 553
Reputation: 4,924

Post » Tue Oct 28, 2014 3:10 pm

Imagethere
B
3
Posts: 6
Reputation: 187

Post » Tue Oct 28, 2014 4:29 pm

No that is incorrect, just replace your original line34 action with stop animation. Probably adjust the wait 0.2 second to cover the whole animation. Maybe 2 or 3 second, I dont know, it's your move. There shouldn't be any "stop loop" at all though.
B
28
S
8
G
4
Posts: 553
Reputation: 4,924

Post » Tue Oct 28, 2014 6:41 pm

I 'tried' everything she not stop the aimation !!!!!!
B
3
Posts: 6
Reputation: 187

Post » Tue Oct 28, 2014 7:53 pm

Message: vitanotaicho is not yet permitted to post plain text URLS (300 rep required). 1 URLS removed. Why?
Well thanks for everything i fix it!
B
3
Posts: 6
Reputation: 187

Post » Tue Oct 28, 2014 7:55 pm

This is how i do! Thx
Image
B
3
Posts: 6
Reputation: 187

Post » Wed Oct 29, 2014 4:35 pm

Closing as not a bug, please make sure you have really found a defect in C2 and not just made a mistake when making bug reports.
Scirra Founder
B
399
S
236
G
89
Posts: 24,519
Reputation: 195,351


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests