Inheritancing Layer does not work

For questions about using Classic.

Post » Sun Dec 02, 2012 10:30 am

IDE does display correctly, but Launched layout does not display correctly.

?s it... a bug?

The Cap file



Ch_Softblow2012-12-02 10:33:37
B
45
S
9
G
7
Posts: 73
Reputation: 7,518

Post » Mon Dec 03, 2012 10:18 am

Layer inheritance is a fragile thing. The way it works quite good (and how it worked in your cap, too, when I tested it) is:

1) Create a new layout (no copy of an existing one, but with the same dimensions than the one where you want to inherit the layer)
2) Create a new layer (and name it)
3) Create unique objects on that layer (not re-using global objects or copies of objects from other layouts)
4) Only after being finished with the above points, set a layer in another layout to inherit the new one.
Image
B
23
S
8
G
10
Posts: 1,820
Reputation: 8,242

Post » Mon Dec 03, 2012 11:21 am

@tulamide
Thank you! It's very fragile, I agree. I've got success (thanks to instructions) and have done some testing. (sry for broken english. I'm not a native. :D )

1) Created Layer must be changed their name. for unique one. (1st todo for new layer for inheriting)
-> It is not matter of layout's oldness.
2) Objects that created from event will not appear. :/
3) Need Existance of objects at (TO Inherit layer).

haah.. thus I can't change eraser effect to inherited one... sadly :(

The file on mediafire


Ch_Softblow2012-12-03 11:22:37
B
45
S
9
G
7
Posts: 73
Reputation: 7,518


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests