INI-Plugin Write-String Bug?

For questions about using Classic.

Post » Sun Apr 27, 2008 10:39 am

I've got the following Script in Construct 0.94.3:



Which generates the following (wrong) output for the string:
[code:3ievxtuu][LoadingScreen]
LoadTeams=LoadTeams[/code:3ievxtuu]

But the line "LoadTeams=LoadTeams" have to be "LoadTeams=Loading Teams ..."! It's a bug or? :roll:
B
2
G
4
Posts: 11
Reputation: 1,072

Post » Mon Apr 28, 2008 5:02 pm

Even in the INI.AppendString-Function the output is wrong. It will append the item, not the string! The value output of the Write-Value-Function is correctly outputed.

[code:tamk2jp6]
[LoadingScreen]
LoadTeams=LoadTeamsLoadTeams
[/code:tamk2jp6]

This looks like a bug in the Plugin for the INI-Control. Maybe the wrong variable is set for the string-output.

I would lookup and fix it in the Source-Code itself and upload patch for it, but the plugin-code in the CVS are binary! :cry:
B
2
G
4
Posts: 11
Reputation: 1,072

Post » Mon Apr 28, 2008 5:05 pm

This is fixed in 0.95, thanks.
B
3
S
2
G
5
Posts: 1,777
Reputation: 5,529

Post » Mon Apr 28, 2008 6:31 pm

Thanks to to info.

But shouldn't be the Plugins which are already in Construct be available as Source-Code so that the community can fix bugs or script new functions to these Plugins :?:
B
2
G
4
Posts: 11
Reputation: 1,072

Post » Mon May 19, 2008 5:46 pm

Just one Bug which isn't resolved in Construct 0.95:

[code:1nio9g5k]
INI: Write string "Loading Teams ..." to item "LoadTeams" in group "LoadingScreen"
Text: text to INI 0 .ItemString("LoadingScreen", "LoadTeams")
[/code:1nio9g5k]

Which will output "LoadTeamsLoadTeams" instead of "Loading Teams ..."! :(
B
2
G
4
Posts: 11
Reputation: 1,072


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests