Input problem

Get help using Construct 2

Post » Sat Feb 14, 2015 1:15 pm

I got an input box for my highscore and it works fine on my desktop

But after phonegap build it dont show up
( but I can write with phones keyboard ..
... in the dark :-)

am I missing something ?

C2-input-browser.jpg


C2-input-mobile.jpg


Intel XDK crosswalk version

Looks fine and focus is set BUT when typing it goes wierd - ANY idear what is wrong here

xdk_inputbox_problem.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
B
24
S
14
G
10
Posts: 328
Reputation: 7,617

Post » Sat Feb 14, 2015 5:04 pm

old issue with intel xdk i had this problem long time ago, like maybe5 6 months ago, couldnt find a way around it, i was however able to see the keyboard, but not the input text, or it wasnt poping up not sure, i know for somereason it worked but not cause id did something special i just compressed it as something else, not for phonegap, old default android type for xdk(for sure not cordova or stuff like that cause it was beta back then)
ImageImage
B
54
S
14
G
64
Posts: 1,252
Reputation: 39,495

Post » Thu Sep 29, 2016 4:24 am

Hi I'm having the same issue, when I export to cordova the buttons and text inputs get invisible on mobile device, I have made the probe in android 5 and the controls show well, but when using on android android 4.1 the controls are invisible, also the video plugin works only in android 5, in android 4 doesnt show video
B
3
Posts: 2
Reputation: 179

Post » Fri Dec 16, 2016 8:16 am

this issue didn't solved yet for textbox component :(
B
10
S
3
Posts: 17
Reputation: 668

Post » Fri Dec 16, 2016 8:57 am

B
24
S
14
G
10
Posts: 328
Reputation: 7,617

Post » Thu Dec 29, 2016 2:25 am

if the device has provide the keyboard, it waste the resource for us to make another one.
B
10
S
3
Posts: 17
Reputation: 668


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Greaver, Husui, jeffige, Nxs, SEGamestudio and 36 guests