Input problem

Get help using Construct 2

Post » Sat Feb 14, 2015 1:15 pm

I got an input box for my highscore and it works fine on my desktop

But after phonegap build it dont show up
( but I can write with phones keyboard ..
... in the dark :-)

am I missing something ?

C2-input-browser.jpg


C2-input-mobile.jpg


Intel XDK crosswalk version

Looks fine and focus is set BUT when typing it goes wierd - ANY idear what is wrong here

xdk_inputbox_problem.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
B
35
S
20
G
11
Posts: 367
Reputation: 9,091

Post » Sat Feb 14, 2015 5:04 pm

old issue with intel xdk i had this problem long time ago, like maybe5 6 months ago, couldnt find a way around it, i was however able to see the keyboard, but not the input text, or it wasnt poping up not sure, i know for somereason it worked but not cause id did something special i just compressed it as something else, not for phonegap, old default android type for xdk(for sure not cordova or stuff like that cause it was beta back then)
ImageImageImageImageImageImage
B
87
S
26
G
75
Posts: 1,458
Reputation: 47,940

Post » Thu Sep 29, 2016 4:24 am

Hi I'm having the same issue, when I export to cordova the buttons and text inputs get invisible on mobile device, I have made the probe in android 5 and the controls show well, but when using on android android 4.1 the controls are invisible, also the video plugin works only in android 5, in android 4 doesnt show video
B
3
Posts: 2
Reputation: 179

Post » Fri Dec 16, 2016 8:16 am

this issue didn't solved yet for textbox component :(
~ it was hard to make it easy ~

project:

Naked Shooter:

https://www.scirra.com/arcade/multiplay ... oter-18134

https://youtu.be/mDzterC_yXE

Next Shooter:

https://www.scirra.com/arcade/multiplay ... oter-18917

bitcoin wallet: 1Jjug6HASeL82XsBDzrN7Uzh4Bt3vdwPbH
B
25
S
10
G
4
Posts: 88
Reputation: 3,964

Post » Fri Dec 16, 2016 8:57 am

B
35
S
20
G
11
Posts: 367
Reputation: 9,091

Post » Thu Dec 29, 2016 2:25 am

if the device has provide the keyboard, it waste the resource for us to make another one.
~ it was hard to make it easy ~

project:

Naked Shooter:

https://www.scirra.com/arcade/multiplay ... oter-18134

https://youtu.be/mDzterC_yXE

Next Shooter:

https://www.scirra.com/arcade/multiplay ... oter-18917

bitcoin wallet: 1Jjug6HASeL82XsBDzrN7Uzh4Bt3vdwPbH
B
25
S
10
G
4
Posts: 88
Reputation: 3,964


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests