instance_var_names in sdk question

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Fri Nov 29, 2013 5:14 am

Hi all,
I notice instances[0].instance_var_names is available on preview. However when exported as html5, instance_var_names is undefined. Why is instance_var_names removed after export?
B
17
S
8
G
4
Posts: 93
Reputation: 3,190

Post » Fri Nov 29, 2013 10:02 am

To help prevent reverse engineering. You should not depend on it anyway, what would you need it for?
Scirra Founder
B
387
S
230
G
87
Posts: 24,249
Reputation: 192,240

Post » Fri Nov 29, 2013 10:30 am

I had some loops inside a plugin to calculate values for all my instances. After which I need the values to be set to the instance variable (which I passed in from the event sheet as a string) at the plugin side.

Or is there anyway in the edit time I can do a drop down and select the instance variable to be passed as an index like how it is for the Set Values for the instances?

I can still do it in my event sheet but it will be another loop through the instances.c4sp3r892013-11-29 10:32:15
B
17
S
8
G
4
Posts: 93
Reputation: 3,190


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: Brendan2007, Yahoo [Bot] and 4 guests