Integration of PHP and AJAX in construct2

Get help using Construct 2

Post » Wed Jul 31, 2013 11:01 am

Im not using a server? I am using a free web host, where I can upload my php files. You can even use dropbox for php uploads and make AJAX request on the dropbox URL.
B
14
S
5
G
4
Posts: 107
Reputation: 4,788

Post » Wed Jul 31, 2013 11:29 am

Sorry! I didn't mean @trollface, I meant the OP.
B
55
S
12
G
8
Posts: 339
Reputation: 9,334

Post » Wed Jul 31, 2013 12:39 pm

Hi cow_trix,

     I have checked my localhost it is working fine but when I am giving the AJAX url in construct2 it is not working and it is not showing any error also.please help me......
B
3
Posts: 29
Reputation: 233

Post » Wed Jul 31, 2013 12:58 pm

You kidding ?

I'm asking for your page cod since the beginning of this post...
Did you check the network tab on the developer tools ?
Are you using a webserver ?

B
39
S
15
G
5
Posts: 295
Reputation: 6,089

Post » Wed Jul 31, 2013 3:39 pm

@sai sronitha
no code, so I just guess the problem is due to the "HTTP_GET_VARS", you try to use "_GET" instead of "HTTP_GET_VARS", good luck.
B
37
S
4
G
2
Posts: 45
Reputation: 3,997

Post » Thu Aug 01, 2013 5:37 am

Hi trollface,

   In my task after finishing the game, score is displaying then entire game process gets stopped. Is that a problem for AJAX and PHP to get score and username from database?
B
3
Posts: 29
Reputation: 233

Post » Fri Aug 02, 2013 8:08 am

Hi guys,


   Thank you for sharing your ideas, your tutorial is working fine...
B
3
Posts: 29
Reputation: 233

Previous

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: jwilkins, Magistross, the_Shit_hawk and 12 guests