Intel XDK CrossWalk White Screen

Ideas and discussion about publishing and distributing your games

Post » Sun Oct 19, 2014 11:17 pm

Hi All,

Having a strange issue, While in the XDK Emulator my game works fine but when build with CrossWalk and installed on a phone the game loads but then shows and endless white screen - has anyone else had this issue ? is it something Im just not doing correct?

Please let me know your thoughts

Thanks

Mitch
B
4
S
1
Posts: 14
Reputation: 403

Post » Wed Oct 22, 2014 6:24 am

You're possibly not exporting to the www subdirectory of the XDK project.
B
24
S
9
G
4
Posts: 1,646
Reputation: 6,596

Post » Wed Oct 22, 2014 6:38 am

codah wrote:You're possibly not exporting to the www subdirectory of the XDK project.


I thought that as well, I followed the new process of importing an existing html file and found that this does not create the www directory, even went as far as doing in the original way of replacing the folder's www contents with the exported data but still had the issue after the build
B
4
S
1
Posts: 14
Reputation: 403

Post » Wed Oct 22, 2014 7:49 am

What I normally do is create the project in the XDK, they export to the www folder of that project. I don't think that's the official way but it works for me.
B
24
S
9
G
4
Posts: 1,646
Reputation: 6,596

Post » Wed Oct 22, 2014 8:28 am

codah wrote:What I normally do is create the project in the XDK, they export to the www folder of that project. I don't think that's the official way but it works for me.


Still the same result even doing it this way :( it makes no sense
B
4
S
1
Posts: 14
Reputation: 403

Post » Wed Oct 22, 2014 9:22 am

Damn. I guess you deleted the XDK project before recreating it? Othrwise IDK
B
24
S
9
G
4
Posts: 1,646
Reputation: 6,596

Post » Wed Oct 22, 2014 9:37 am

codah wrote:Damn. I guess you deleted the XDK project before recreating it? Othrwise IDK


Just to check its not something in my game I built the flappy bird example that Construct provides and it has the exact same issue, so I know its at least nothing to do with what I have done so must be the new Intel XDK.
B
4
S
1
Posts: 14
Reputation: 403

Post » Wed Oct 22, 2014 10:22 am

But I'm building with it just fine so it's weird. build 1494
B
24
S
9
G
4
Posts: 1,646
Reputation: 6,596


Return to Distribution and Publishing

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest