Intel XDK new(?) problem

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Wed Jul 13, 2016 1:07 pm

This problem just started happening last night (7/12/2016). I exported my C2 project using the "new Intel XDK project format" option. When I import it to Intel XDK v3400 (with the xdk project format), Intel XDK gives me a build error stating it cannot contact remote build servers. Please see link: http://i.imgur.com/3cbTBml.png.

I was waiting for Intel to fix the problem. But I went on go ahead and exported a project this morning that does not have the "new Intel XDK project format" option. Everything works and I have no errors and/or problems.

Is anyone else experiencing the same problem as I do? Do I "lose" anything exporting a project without the Intel XDK project format? Thanks in advance for your reply.
B
28
S
11
G
15
Posts: 47
Reputation: 9,533

Post » Wed Jul 13, 2016 4:24 pm

Just bumping my post. For those having the same issue as I, as per Intel, they are working on a workaround. Intel XDK Twitter Page
B
28
S
11
G
15
Posts: 47
Reputation: 9,533

Post » Wed Jul 13, 2016 9:59 pm

Thanks for sharing. Same problem here. I was afraid of download the new version of xdk, and it happen again.
:)
MY APPS ON GOOGLEPLAY
ImageImageImage
B
39
S
14
Posts: 101
Reputation: 2,930

Post » Wed Jul 13, 2016 10:43 pm

@Rasputin some guy from the Intel XDK forum actually found the solution. Apparently it was due to spaces in the project file name... which I find a little bit odd. Hope they fix it next patch. Link to solution
B
28
S
11
G
15
Posts: 47
Reputation: 9,533

Post » Thu Jul 14, 2016 8:41 am

@caad8user Thanks. :)))
MY APPS ON GOOGLEPLAY
ImageImageImage
B
39
S
14
Posts: 101
Reputation: 2,930


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests