Intermittent audio

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Mon Nov 16, 2015 10:00 pm

Audio Problems
When previewing projects locally or when running projects online, the audio seems to work only 50% of the time.

Attach a Capx
ONLINE EXAMPLE - http://www.planetserve.com/game/

Description of Capx
Not applicable.

Steps to Reproduce Bug

Load game and then fall on the floor to trigger sound.

Observed Result
Audio intermittent (50/50 chance of audio working on page reload).

Expected Result
I expect my sound effects to work!

Affected Browser

Chrome: (NOT TESTED)
FireFox: (YES)
Internet Explorer: (NOT TESTED)

Operating System and Service Pack
Irrelevant - happens both locally and online.

Construct 2 Version ID
The latest public release (not beta).
B
17
S
6
G
1
Posts: 83
Reputation: 1,895

Post » Tue Nov 17, 2015 12:34 pm

For my game, I've received reports of sound lost too, but using r217.
B
6
S
1
Posts: 3
Reputation: 356

Post » Tue Nov 24, 2015 3:29 pm

As per the bug report guidelines, please test all browsers and indicate whether the problem occurs in each of them. This is important to help identify if the problem is browser-specific. Please do also include all details about your system, such as the specific version number of C2 (over time the latest release changes, so you should specify), and include your OS details. All of this should always be included as it frequently proves essential to resolving issues. Also the bug report guidelines require a .capx, so since none was provided, closing this issue.
Scirra Founder
B
399
S
236
G
89
Posts: 24,546
Reputation: 195,436


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests