iOS sounds do not work....

Get help using Construct 2

Post » Thu Jun 20, 2013 12:17 pm

Hi,

Sounds in iOS does not work correctly, or they does not work at all... Server is setup good... WHere is problem? PLease i need urgent help...
B
25
S
4
G
2
Posts: 318
Reputation: 2,481

Post » Thu Jun 20, 2013 1:29 pm

You need to make sure you have both .m4a and .ogg versions of all your sounds, and set the correct MIME types as described in Sounds & music. To prevent the offline cache still loading a broken version of the game, try changing the game URL once you've fixed the server.
Scirra Founder
B
378
S
220
G
84
Posts: 23,871
Reputation: 188,157

Post » Thu Jun 20, 2013 3:38 pm

I did all this... but it does not work and in some android browsers too...
I tested it offline too, and it does not work.... :(
B
25
S
4
G
2
Posts: 318
Reputation: 2,481

Post » Thu Jun 20, 2013 3:39 pm

Some link here: http://www.admeen.com/dev/mobile/build-a-snowman/
B
25
S
4
G
2
Posts: 318
Reputation: 2,481

Post » Fri Jun 21, 2013 6:12 pm

I tried Spac Blaster demo on this page too, but sounds does not play correct too... This is problem of engine...
B
25
S
4
G
2
Posts: 318
Reputation: 2,481

Post » Fri Jun 21, 2013 7:10 pm

Try rebuilding the original wav file in a different sound program. Also try to add 1 millisecond of silence before the sound.
B
31
S
6
G
4
Posts: 160
Reputation: 5,998

Post » Thu Nov 14, 2013 1:05 pm

@Raiper341

How do you implement the game Icon to your game ? Any tips ?

Thanks
B
64
S
21
G
14
Posts: 386
Reputation: 11,843


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: MAVERICK, tarek2 and 4 guests