Is Effect Activated?

New releases and general discussions.

Post » Thu Oct 09, 2008 7:37 pm

I was making a game and using one of the pixel shader effects and I didnt see this event but if there is one please correct me. I wanted to check if an effect was active during runtime I didnt see an option that said something like "Is Object's TintPlus Activated?". Instead im using a variable to check that but just saying that it would be a bit more convienient XD
B
2
S
2
G
4
Posts: 239
Reputation: 1,928

Post » Thu Oct 09, 2008 7:52 pm

AFAIR applying effects isn't possible in runtime. I'm afraid we should be careful not to put too much conditions/expressions, because even now Sprite's condition list is large. If something can be handled with single PV - why not work this way?
B
6
S
3
G
6
Posts: 219
Reputation: 3,013

Post » Thu Oct 09, 2008 11:39 pm

I guess your right, it only applies to some effects anyway. it was just an impulse thought.
B
2
S
2
G
4
Posts: 239
Reputation: 1,928

Post » Thu Oct 09, 2008 11:50 pm

Maybe effects could be on their own tabs like behaviors are currently? That'd make sense.
B
3
S
2
G
5
Posts: 263
Reputation: 2,201

Post » Fri Oct 10, 2008 12:05 am

[quote="Drasa":2w9x3zrv]Maybe effects could be on their own tabs like behaviors are currently? That'd make sense.[/quote:2w9x3zrv]

I like that idea.
Moderator
B
5
S
2
G
6
Posts: 4,348
Reputation: 10,971


Return to Construct Classic Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests