Is Ejecta Still Broke r186.2?

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Sun Nov 02, 2014 5:32 pm

Problem Description
____ A concise description of your problem here ____
I export with ejecta and run with xcode. It launches the app unlike r186 however it will not let me go to a new layout and doesn't play looping audio.

To test if it is r186.2 that is the problem I used an old ejecta folder exported with r185 and it worked fine and then I tried the same app with r186.2 and I get the results above.

Running on 1st gen Ipad Mini iOS 8.1 and the latest Xcode

Attach a Capx
____ Upload a Capx to this post ____


Description of Capx
____ Concise description of what this CapX does ____
Just trying to get from one layout to another and the looping audio to work.

Steps to Reproduce Bug
Step 1Export VIa Ejecta
Step 2 Run With Xcode
Step 3 etc. See if you can go to the next layout and audio is looping

Observed Result
____ What happens? ____
Stuck on the home screen and I am not able to go to the next layout

Expected Result
____ What do you expect to happen? ____
Be able to go to a new layout and have the audio work.

Affected Browsers
Chrome: (YES/NO)
FireFox: (YES/NO)
Internet Explorer: (YES/NO)

Operating System and Service Pack
Windows 7 SP1

Construct 2 Version ID
r186.2
Last edited by thedigitalchamp on Mon Nov 10, 2014 1:24 am, edited 1 time in total.
B
7
S
1
Posts: 74
Reputation: 1,368

Post » Thu Nov 06, 2014 4:55 pm

This looks the same as your demo in another bug report (https://www.scirra.com/forum/ejecta-in-landscape_t118621) which ran just fine for me. There's a bunch of changes and fixes in the next build, please test again with r187 (and the latest version of Ejecta) when it's out and file a new report if anything is still wrong.
Scirra Founder
B
387
S
230
G
87
Posts: 24,248
Reputation: 192,228

Post » Sat Nov 22, 2014 8:05 am

@thedigitalchamp

Same here, I can't move to next layout. Construct 2 r184 stable + Latest Ejecta.

@Ashley
Will try and report back on the latest r189 beta.
B
4
S
1
Posts: 24
Reputation: 398

Post » Sat Nov 22, 2014 8:16 am

@Ashley

r189 beta, same result.
B
4
S
1
Posts: 24
Reputation: 398

Post » Sat Nov 22, 2014 8:20 am

@Ashley

Oh wait, it works after re-do everything from first step! coolio!
B
4
S
1
Posts: 24
Reputation: 398

Post » Sat Nov 22, 2014 8:27 am

I think there is just something wrong with xcode, after a while, the issue persist. sigh
B
4
S
1
Posts: 24
Reputation: 398

Post » Sat Nov 22, 2014 2:57 pm

@xpentor - can you come up with steps to reproduce the problem and file a new report? We're due a stable release soon so it would be great if we could get any issue with this fixed before that goes out.
Scirra Founder
B
387
S
230
G
87
Posts: 24,248
Reputation: 192,228


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest