is it doesnt working or i'm wrong?

Get help using Construct 2

Post » Tue Jan 24, 2012 6:39 pm

It doesnt work? (Sprite.SetVisible)


http://grovel.ru/images/bug.capx

UncleJey2012-01-24 19:01:52
B
25
S
7
G
3
Posts: 32
Reputation: 2,868

Post » Wed Jan 25, 2012 12:09 am

What is going wrong ?
What are you trying to achieve ?
Why did you post in the bug forum when it seems to be a code problem ?Kyatric2012-01-25 00:10:59
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 7,000
Reputation: 57,795

Post » Wed Jan 25, 2012 4:44 am

I think it's bug.

When click on first sprite must visible second sprite.
Logic is right. But it doesnt working.
B
25
S
7
G
3
Posts: 32
Reputation: 2,868

Post » Wed Jan 25, 2012 7:05 am

New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 7,000
Reputation: 57,795

Post » Wed Jan 25, 2012 7:17 am

Sorry. my fault.
I go to RTFM.UncleJey2012-01-25 07:17:57
B
25
S
7
G
3
Posts: 32
Reputation: 2,868

Post » Wed Jan 25, 2012 7:40 am

Actually this and that topics could be a usefull read there.

It's not easy as it is in english and pretty "abstract"/theoric stuff but it's worth wrapping one head around.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 7,000
Reputation: 57,795


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: christina and 20 guests