Is it possible to capture with Alpha?

Get help using Construct 2

Post » Tue Mar 04, 2014 5:35 pm

Hey guys,
I looked at the "Taking screenshots.capx" example file which is great.
And I'm curious about 2 things:

1 - Is there an option or a plugin/behavior that will allow capture a region and export as .png file BUT... with alpha channel.

2 - When taking screenshot on the example, it captures everything on the canvas.
Is it possible to take a screenshot of a specific layer only?

If any of the above are possible... A tutorial or a .capx file will be appreciated.


Sorry about my bad English. :oops:
Thanks ahead. :)
B
10
S
1
G
1
Posts: 40
Reputation: 755

Post » Thu Jan 28, 2016 7:59 pm

I too would like to know. Seeing as to how nobody answered your question, I would assume that it is not possible for now
B
38
S
14
G
4
Posts: 426
Reputation: 5,686

Post » Thu Jan 28, 2016 8:33 pm

For 1 make the bottom layer transparent before capturing the screenshot.
For 2 same as above but you hide all the other layers.
B
91
S
31
G
103
Posts: 5,238
Reputation: 67,762


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: imothep85, KTML5, Yahoo [Bot] and 2 guests