Is that possible to use construct 2 on Macbook??

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Sun Oct 26, 2014 10:58 am

Same as the topic, is that possible??
Thinking of buying either a windows 8 pc like surface pro or a macbook.. If it is possible to use on macbook then I will choose to buy macbook..
B
7
S
1
Posts: 11
Reputation: 397

Post » Sun Oct 26, 2014 12:00 pm

I'm using C2 with Macbook Pro through Bootcamp & Windows 7. Works fine.
Image
B
98
S
36
G
17
Posts: 351
Reputation: 15,953

Post » Sun Oct 26, 2014 5:12 pm

VMware fusion works as well.
B
87
S
44
G
16
Posts: 1,009
Reputation: 17,946

Post » Mon Oct 27, 2014 5:12 am

Im running c2 on a macbook pro, under parallels desktop

but with my macbook air, i was unable to run it.

cheers
B
9
S
2
Posts: 52
Reputation: 1,360

Post » Mon Oct 27, 2014 9:21 am

I'm running Construct 2 on my Macbook Air using Parallels Desktop and it works great!
B
20
S
5
G
4
Posts: 51
Reputation: 4,139

Post » Sat Nov 15, 2014 2:36 pm

basti wrote:I'm running Construct 2 on my Macbook Air using Parallels Desktop and it works great!

Hi basti

I use parallels too to run Construct 2 on a macbook. It runs nice, but the preview in chrome on my virtual machine runs very slow, so the games are not easy to test.

Is there something you can change to get the browser to execute the games faster in game preview?
B
5
S
1
Posts: 59
Reputation: 493

Post » Sun Nov 16, 2014 3:50 pm

It is possible yes, but you need to run it in a virtual machine, aka. Windows inside OS X. If you intend to use the laptop for Construct 2 or other non OS X applications only, then ideally it would be best to choose a laptop with windows 7/8. I find it neglecting to run a virtual OS inside another OS to run certain programs... especially if you need the performance.

I regularly also update and check it if becomes usable in WINE, but as of yet... that still does not work.
B
21
S
5
G
4
Posts: 68
Reputation: 3,268


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: succ and 6 guests