Is there a way to preload/prefire particles

Get help using Construct 2

Post » Sat Jun 07, 2014 2:01 pm

Hello,

as an example: Let´s say I need a smoke column (continuous spray) at the start of the layout. The problem is, when the layout starts the particles just start shooting and you have to wait a couple of seconds before it´s actually a smoke column.

Is there an option to prefire particles before the layout starts? I couldn´t find anything in the options and google wasn´t helpful either.

Cheers
B
16
S
3
Posts: 69
Reputation: 1,048

Post » Sat Jun 07, 2014 3:42 pm

No you can't.
But you can put a black mask in the screen and fade it on start of the layout, i use this trick on my game.
B
60
S
10
G
10
Posts: 1,013
Reputation: 9,155

Post » Sun Jun 08, 2014 5:17 pm

Well, I guess that also works :) Maybe in a few patches...

Thanks
B
16
S
3
Posts: 69
Reputation: 1,048


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 21 guests