Is there a way to see the Window size over the full layout s

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Tue Jun 07, 2016 1:36 pm

I currently have a window size on 1280x720. I love the grid so you can see the first window.

Talking about this one

Image


Sadly this is only in the top corner, is there a way to get this grid over the full layout? (I am not looking for "Show grid" as its not the same).

Currently I have made backgrounds that show the tile but I wonder if there is any other way? Maybe smarter way
B
21
S
9
G
8
Posts: 188
Reputation: 6,069

Post » Wed Jun 08, 2016 8:58 am

I don't know any setting in the editor that would let you do that. Why would you need it anyway?
B
136
S
33
G
17
Posts: 1,560
Reputation: 20,775

Post » Thu Jun 09, 2016 2:37 am

glerikud wrote:I don't know any setting in the editor that would let you do that. Why would you need it anyway?


I find it perfect when I make different zones, so when you move between zones the thing you see changes, I have been doing this instead of having 50 different layouts in a game
B
21
S
9
G
8
Posts: 188
Reputation: 6,069

Post » Thu Jun 09, 2016 4:26 am

I could see that being useful for those types of projects!
B
88
S
43
G
71
Posts: 601
Reputation: 43,669


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests