Issues using INTEL XDK

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Sat Jun 20, 2015 9:18 pm

Hi guys, I've installed INTEL xdk today and used for a few hours....

Now, when I try to use this software, when I click on LOGIN, the login screen doesn't appears and when I try to close the window that is locking all the features it appears again..

Anyone knows how to solve this problem?
B
5
S
1
Posts: 60
Reputation: 495

Post » Sat Jun 20, 2015 11:00 pm

Did you try posting this on INTEL forum, where people who made XDK can have look at this? This is not XDK support forums.
ImageImageImageImage
B
158
S
67
G
43
Posts: 2,603
Reputation: 35,968

Post » Sat Jun 20, 2015 11:20 pm

Ok, sorry ! I just would like to know if there is someone who is facing the same problem.
B
5
S
1
Posts: 60
Reputation: 495

Post » Sun Jun 21, 2015 7:40 am

I've just had the problem that when I clicked LOGIN, I saw a webpage inside Intel XDK, and when I typed in my username and password, I got ERROR 500.
But it works now.

EDIT: it doesn't work again.
Here's an error message I got:
The login and authentication system is experiencing problems. It is unclear, at this time, how long it will take to resolve this issue. Please have patience while this issue is being investigated.
B
32
S
7
G
4
Posts: 398
Reputation: 4,591

Post » Sun Jun 21, 2015 1:00 pm

Its working for me now.. o.O
B
5
S
1
Posts: 60
Reputation: 495


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: Nemega and 10 guests