Issues with Physics

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Wed May 04, 2016 3:04 pm

Is anyone else have any issues regarding the consistently of the physics.
I have blocks that once clicked it will drop a bomb onto another block which launches the next bomb somewhere else.
Depending on where I click on the block it launches it differently.
Even if I click it in the exact place with a mouse or on touch screen it seems to always launch it differently.
Has anyone struggled with this or have a fix?
Any feedback would be greatly appreciated!

Thank you
B
12
S
5
Posts: 11
Reputation: 926

Post » Wed May 04, 2016 3:42 pm

We need much more information in order to help effectively.

For instance, what version of C2?

Are you using other behaviors with physics? (The manual is clear that the physics behavior is not really meant to be used with the majority of the built-in behaviors).

A .capx would make this much quicker and easier to offer help.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
137
S
31
G
87
Posts: 5,545
Reputation: 60,434

Post » Wed May 04, 2016 6:55 pm

Hi Zenox, thanks for your quick reply.
I need to finish up a few things then I'll get it uploaded online and post a link for you to check it out.
I'll upload online the level in question so you don't have to go all through it. It will take me a few minutes to break down the game and redirect to the level in question.

Thanks again
B
12
S
5
Posts: 11
Reputation: 926

Post » Wed May 04, 2016 7:09 pm

Message: fastacode can only post plain text URLS until they have 500 rep. 1 URLS modified. Why?
Here is a link to the game, http://fastacode.com/testgame/
Please let me know if you need any more info.
I'm currently using the free edition until I get the game where I want it and make sure I can do everything I want it to do etc... Then I'll upgrade to the business edition.

Thanks again for your help!
B
12
S
5
Posts: 11
Reputation: 926

Post » Wed May 04, 2016 7:12 pm

I'm not sure if the url is posted or not, on my screen it shows it is, but I also get the 500 rep point error.
Please let me know.

Thanks again!
B
12
S
5
Posts: 11
Reputation: 926


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests