Issues with Web Fonts

Get help using Construct 2

Post » Thu Feb 09, 2017 4:33 pm

Hi guys,

I'm seriously in need of help here. I spend the whole day trying to get web fonts to work on other people's browsers but I just couldn't figure out the problem. It works fine on my own PC (probably because I had the font installed).

Asked 3 friends to load my game and all 3 are seeing default fonts.

I've tried both tutorials by pcfernandesjr and Przemek32767. None fixed the issue unfortunately :(

Here's a screenshot of my capx.

Image

Image

I tried replacing the url with just "stylesheet.css" but that didn't work either. (I used this method for my game few years back)

Any help is very much appreciated. For testing purposes, my game is currently being hosted on my own webserver and I'm using Construct2 R239.
B
25
S
10
G
4
Posts: 40
Reputation: 4,218

Post » Thu Feb 09, 2017 5:33 pm

Can you please post the content of your stylesheet.css
B
20
S
9
G
3
Posts: 41
Reputation: 3,126

Post » Fri Feb 10, 2017 12:56 am

@AekiroStudio

Sorry for the late reply. Here it is

Image
B
25
S
10
G
4
Posts: 40
Reputation: 4,218

Post » Fri Feb 10, 2017 8:50 am

I managed to solve the problem by exporting the project as Kongregate rather than HTML5. Since doing that, web fonts loaded without any issues.
B
25
S
10
G
4
Posts: 40
Reputation: 4,218

Post » Fri Feb 10, 2017 11:22 am

The CSS looks fine, It should work when you set the fonts from your CSS.
Just to make sure, check in the chrome dev tools if the fonts are indeed loaded from your server.
B
20
S
9
G
3
Posts: 41
Reputation: 3,126


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 30 guests