Javascript error message when running project

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Wed Apr 02, 2014 2:36 pm

Problem Description
As I try to run any project on Chrome, this error message appears.



Steps to Reproduce Bug
  • Open Construct 2
  • Run any project with Chrome

Observed Result
Error message appears as follows : Image

Expected Result
User is able to run Construct 2 without any bugs.

Affected Browsers
  • Chrome: (YES/N)

Operating System and Service Pack
Windows 8.1

Construct 2 Version ID
beta release r165. Also happens in Stable release.
B
35
S
9
G
3
Posts: 493
Reputation: 4,092

Post » Wed Apr 02, 2014 8:01 pm

Closing, no .capx provided, no other browsers tested, assuming you have a broken Chrome addon.
Scirra Founder
B
399
S
236
G
89
Posts: 24,525
Reputation: 195,382

Post » Wed Apr 02, 2014 9:39 pm

It happened with all my capx. I thought it happened to someone else, but your response kind of tells me the opposite. Thanks for the answer, though. I'll look into it.

I thought sendMessage was a Construct 2 function. It isn't?
B
35
S
9
G
3
Posts: 493
Reputation: 4,092

Post » Wed Apr 02, 2014 10:14 pm

Try latest firefox as well as chrome, but disable all chrome addons first. Hopefully, you may get some success.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
136
S
31
G
86
Posts: 5,488
Reputation: 59,762

Post » Thu Apr 03, 2014 1:02 am

Found the problem. It was the "Honey" add-on for Chrome, if anyone encounters the same problem, now you know how to fix it.
B
35
S
9
G
3
Posts: 493
Reputation: 4,092


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest