javascript error when preview

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Wed Dec 11, 2013 3:53 am

Link to .capx file (required!):
no capx, as any capx, even new blank capx shows the problem

Steps to reproduce:
1. open capx or create new capx
2. run layout(preview browser set to chrome)
3. keep the browser open
4. go back to C2 and click run layout button again
5. error pop up

Observed result:
https://www.dropbox.com/s/ja52autiueakjjm/C2error.jpg
screenshot of error message above.

doesnt seem to affect the game at all, its just annoying every time i try to update the preview i have to click OK on the error pop up. does not happen in the past.


Expected result:
chrome loads new preview without error msg

Browsers affected:
Chrome: yes
Firefox: no
Internet Explorer: did not test

Operating system & service pack:
Win7 64bit latest update

Construct 2 version:
r152
Doo Doo Diving App Store | Google Play

Donut Pirate App Store | Google Play
B
17
S
2
G
1
Posts: 195
Reputation: 1,578

Post » Wed Dec 11, 2013 9:23 am

Can you reproduce this with Firefox or IE? We ask for you to test on other browsers to help determine browser-specific issues. This type of error can sometimes happen if you have a badly written browser addon. Does temporarily disabling all addons fix it?
Scirra Founder
B
395
S
233
G
88
Posts: 24,376
Reputation: 193,852

Post » Wed Dec 11, 2013 10:04 am

firefox & IE no problem.
its one of adware addon that i didnt even install myself that causing the error, removed addon & no more errors! :)

thanks @ashley
Doo Doo Diving App Store | Google Play

Donut Pirate App Store | Google Play
B
17
S
2
G
1
Posts: 195
Reputation: 1,578


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests