Just Published to the Arcade and It Doesn't Work, My Error?

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Thu Apr 30, 2015 3:25 am

Hey @Ashley,

First of all I want to say I don't know if this is a bug or my error.

I just published (using 204.2) to the arcade for the first time and while the game plays fine in every browser and NW.js on preview and export, it just shows the background and nothing else on the arcade to it's just a field of stars.

This is the game: https://www.scirra.com/arcade/strategy-games/starship-command-space-war-68

Any idea what I could have done wrong?

Should I send you the capx?
Follow me on Twitter @evgLabs
B
34
S
14
G
4
Posts: 251
Reputation: 4,074

Post » Thu Apr 30, 2015 7:15 am

If you post in the relevant section, which is here: https://www.scirra.com/forum/new-arcade-beta_t129648, then Tom will be able to check it for you.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
134
S
30
G
84
Posts: 5,388
Reputation: 58,458

Post » Thu Apr 30, 2015 10:59 am

Are you sure it's a first upload and not an update and that you definitely exported with 204.2? Does it work if you export without minifying?
Scirra Founder
B
395
S
233
G
88
Posts: 24,376
Reputation: 193,842

Post » Thu Apr 30, 2015 1:18 pm

Yeah, definitely the first time its been uploaded and definitely used 204.2, I'll try it without minifying.
Follow me on Twitter @evgLabs
B
34
S
14
G
4
Posts: 251
Reputation: 4,074

Post » Thu Apr 30, 2015 2:09 pm

I just published it without minification and it works.
Follow me on Twitter @evgLabs
B
34
S
14
G
4
Posts: 251
Reputation: 4,074


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests