lag with pin behaviour and set position

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Tue Feb 26, 2013 5:57 am

Link to .capx file (required!):
http://dl.dropbox.com/u/94794009/Contruct_examples/lag%20bug%20example1.capx

Steps to reproduce:
In this example I have 5 leader and follower sprites with slightly different setups. Really, all followers should be sticking to the leaders perfectly, but as can be seen this only happens in two cases...3 and 4.

Examples 2 and 4 are setup with the same behaviours. The leader has a sine behaviour with a pinned follower. It can clearly seen that example2 is lagging but 4 is not! The difference was that example2 initially had a platform behaviour on it, that was then deleted. Also it had been cloned from example1. Seems that deleting a behaviour leaves some remnants?

Also, examples 3 and 5 have no behaviours, but have a manual sine expression for the leader and a position expression for the follower. As can be seen, 5 is lagging, whereas 3 is not. The difference was that follower5 initially had a pinned behaviour that was deleted.

Observed result:
All follower sprites should be sticking to the leaders perfectly, but as can be seen this only happens in two cases...3 and 4.

Expected result:
All these setups should exhibit no lag at all.

Browsers affected:
Chrome: yes
Firefox: yes
Internet Explorer: yes

Operating system & service pack:
Win8

Construct 2 version:
R119
B
11
S
2
G
1
Posts: 108
Reputation: 1,899

Post » Mon Mar 04, 2013 5:07 pm

I've made a tweak to the next build which keeps them all in sync, but it could change how existing projects work. We'll see how the next build goes.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,580


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests