Layer - Force own texture -> Wrong drawing

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Tue Aug 30, 2011 12:51 pm

1) Change the property "Force own texture" to true.
2) Look at the strange behavior:
B
23
S
4
G
7
Posts: 98
Reputation: 5,220

Post » Tue Aug 30, 2011 12:57 pm

Works OK here. What's your graphics card again? Enabling 'force own texture' uses render-to-texture, which was the source of many problems for many users (it was behind the "layout not appearing" bug and all the picture editor problems when it was OpenGL powered).
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600

Post » Tue Aug 30, 2011 1:30 pm

On my second computer (where the error occurs) I have Radeon X1300/X1550 Series with current display drivers.
B
23
S
4
G
7
Posts: 98
Reputation: 5,220


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests